Försöker se saker ur det bättre perspektivet..

Det som göms i snö, kommer fram i tö..

Vaknade till detta lite smådisiga väder och kollar på termometern. +0.8. I veckan visade den -28. Det är märkligt hur det kan variera. Blir det riktigt töväder nu skulle det ju likna istiden som försvann. Vadarstövlar blir nog att rekomendera då. Men det är ju bra för alla fiskesportsaffärer. Kanske blir deras tur att tjäna in lite slantar på vädret. På cheapy är snöskovlarna slutsålda.. Inte för att någon bryr sig om det då men det såg det igår när jag fick springa in för att växla pengar till kundvagnen. Till Willys.

Hur som. Vår och fågelkvitter vore rackarns mysigt nu.

Har äntligen fått tummen ur röven och ringt det där samtalet. Ser fram emot mötet, kanske något bra som kan komma ur det här? Försöker vara positiv. Något som min karl tycker jag är för lite av för tillfället. Och jag förstår honom. Men det är svårt att ge sig helhjärtat in i saker när man mest bara rycks fram och tillbaka. Men jag ska försöka..

Nu blir det iaf lite frukost & en dusch. Sen väntar helgpasset på jobbet. 11.30 kör vi igång.

Pussen till honom..

Tar en promenad i solen och sparar lite av den i en burk...



Finns det något bättre sätt att ladda batterierna på än en härlig promenad. Klarblå himmel. Solen som värmer samtidigt som kallgraderna biter lätt i kinderna. Folktomt. Det enda som hörs är musiken från mp3-spelaren. Lyssnade på våran låt. Det är konstigt hur minnen kan kännas. Hur man kan känna en doft. Det känns som igår.. men så många härliga minnen vi har byggt på sen den dagen.

Och fler kommer det att bli..


Saknar min karl & vår tv

Nedräkningen har börjat. Nedräkningen tills jag får tillbaka min man från den där OS-febern som blindt har stulit honom nästintill vareviga kväll i snart två veckors tid. Visst. Jag erkänner. Jag har tittat också. Men nu börjar jag tröttna. "Det hade ju inte spelat någon roll om du sov till OS eller CSI" säger han till försvar när jag för tredje kvällen i rad har däckat i soffan. Sant. Men hade det varit något höjdarprogram på tvn hade kanske de där gluggarna till ögonlock inte dragit igen lika tidigt..

Längtar lite till det blir en weekend med Sex and the City ; )

Det är trist att det inte visas något vettigt på tvn mitt på dagen när en annan är hemma o kurerar sig. Solen skiner och himlen är alldeles blå. Dryga tio grader kallt och man skulle nästan kunna spegla sig i de stora istapparna som hänger på grannens hus. Om man vore tio meter lång vilsäga. Vad jag försöker få fram är att det verkar vara kalasväder för en promenix. Kanske skulle ta o plugga i lite musik i öronen och ge sig ut en tur.. det är ju det närmaste träning jag kommer.


För att jag kan.

"Du ser smal ut"
"Åh, tack! Jag provar en ny diet. Jag äter ingenting och när jag håller på att svimma äter jag en ostkub... jag är bara en kräkning ifrån min drömvikt"

"Djävulen bär prada" rullar på Åsgatan. Persiennerna är nere, hälften av dem. Den stora koppen med the står på svalning. Lite fika har nallats fram från frysen. Bara för att jag kan.

Ikväll blir det "The ugly truth" tillsammans med Darl. Ibland kan man behöva soffläge, film & kramar. Ikväll tänker jag vara anti OS. Nästan iaf : ) "Det är ju bara två veckor vart fjärde år" som Micke brukar säga när jag börjar låta lite gnällig över att han inte har tid för mej. Flirtar man rätt finns det alltid lite tid över för mej : )


När hjärtat blir alldeles varmt...

Vaknade halv sju av att Tilde kom och kröp ner hos mej i sängen o kramades. Lilla hönan. Micke, pigg o fräsch efter de sena kvällarna av OS hade fullt med att vakna till o göra sig i ordning. Det är tur att det inte håller på i mer än två veckor, så man kan få lite uppmärksamhet snart ; ) Fast.. i vaket tillstånd är ju även jag rätt så intresserad av tv´n och OS.

Nu är fröken på dagis och jag ska avnjuta en het kopp Java och sen fara till jobbet för inskolning. 11.30-20.45. Ytterligare en nystart. Undrar hur många man ska hinna avverka innan detta året lider mot sitt slut?!

Lite lek med kameran har vi haft idag.... :-)


Efter snö kommer vår, värme & golfen


Klockan är inte ens Tre och det känns som att snart två dagar har passerat. På en. Sovmorgon, tredje på rad (LYX), varit iväg på både samtal & lunchdejt på stan och snart väntar ett kort arbetspass på Kamelen. I morgon är jag bokad på Laggarhult och onsdagen ser ut att bli på Igelkotten. En hör lixom inte hemma någonstans just nu och det kan väl en del tycka är en charm i sig men jag vet inte om jag håller med... 1,5 vecka kvar till nästa "nystart".

Har haft en sjukt jävla mysig o underbar helg full med vuxentid. Discobowling, middag & Lets Dance med Catherine & Petter i fredags. Lördagen bjöd på Örebro för fyra med "Snabba Cash" & Kinatorget. Filmen skulle jag inte rekomendera, tyvärr. Men Kinatorget I Love! Även om jag stod där som ett fån med min "kalla" mat och trodde den skulle vara så.... först när de andra gav sin till kocken som stekte på förstod jag bättre. Kan erkänna att jag var Liiiite skeptiskt där först :)
Gårdagen bjöd på a´la shopping i Norrköping för två. Så, nu har han fått sig en snygg(are) fru, oxå. Och jag har fått mer ögongodis... för de där jeansen.. och den där rumpan... hrm, I love! : )

Nu däremot börjar glaset med kaffe vara slut och klockan tickar sakta men säkert mot jobbkvällen. Ovant att gå en så kort tur men lite skönt och lyxigt å andra sidan. Undrar hur mycket golf han kommer spela ikväll när jag inte är hemma? För jäklar vilken känsla med den där wii motion plus. Det är i princip omöjligt att inte längta bort all snö och hit med vår och värme så man kan få lasta upp klubborna från källaren och ut o spela. Men det är långt dit... närmast planeras det kortvecka i Fjällen för 6.

Fick den här föresten.... Undrar om någon känner sig träffad?! :-)


SKILLNADEN MELLAN MÄN OCH KVINNOR

1. Namn 

När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia. 

När Fredrik, Inge , Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet. 

2. På middag 
När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt. 
Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel tillbaka. 

När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt. 

3. Pengar 
En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han behöver den. 

En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea. 

4. Badrummet 
Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, tandkräm, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk. 

Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem. 

5. Bråk 
Kvinnan får alltid sista ordet. 

Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl. 

6 . Framtiden 
En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man. 

En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru. 

7 . Framgång 
En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar. 

En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man. 

8 . Äktenskap 
En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så. 

En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det. 

9 . Göra sig i ordning 
En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten. 

En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar. 

10 . Naturlighet 
Män vaknar lika snygga som när de lade sig. 

Kvinnor förfaller av någon orsak under natten. 

11 . Efterkomma 
Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål. 

Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus. 

12 . Dagens tanke 
Varje man bör glömma de misstag han gjort, det är ingen idé att två människor går runt och minns samma saker
 


RSS 2.0