Och så var det då äntligen färdigt. Me lik...

dsc_0136 (MMS)

Och så var det då äntligen färdigt. Me like, a lot!! :-)


Det börjar ta sig..

dsc_0125 (MMS)

Kan inte annat än att fullkomligt ÄLSKA våran fondtapet i sovrummet. Förra gången jag var med och tapetserade, det var väl ensådär tvåhundra år sedan, men då var det de gamla hederliga papperstapeterna som skulle förskäras, limmas, vikas o ja ni vet. Easy Up är ju rena himmelriket när man ska tapetsera. För att inte tala om förtapeten som gjorde att man slapp slipa o spackla. Nu längtar man ju redan till nästa projekt. Torbjörns rum. Men först ska golvlisterna sättas på plats och vi flytta in i vårat nya sovrum. Härligt!


Lördagsmys...

dsc_0126 (MMS)

Hög mysfaktor var det att sitta nere vid tvn & grilla korv över öppna spisen vilket var Tildes överraskning. En perfekt avslutning på en lördag fylld av tapetsering & pyssel. Nu är taket målat & tapeterna på plats i vårat sovrum. Ett drag till med penseln på listerna sen ska sakerna snart komma på plats. Nästa projekt är Torbjörns rum. Söndagen ska nog spenderas till att fortsätta måla om skötbordet. Vitt Vitt Vitt.. I like!


Trött...

Nu är det exakt en vecka sedan jag jobbade sista dagen och först nu börjar jag nog förstå att jag faktiskt ska vara hemma ett bra tag framöver.. Det har varit så mycket och orken har trytit mest till o från. Man ska ju vara sådär härligt pigg & glad och när man har "all tid i världen" ska man ju hinna med så mycket tycker man.

Man ska vara den glada o perfekta mamman. Den underbara sambon. Man ska hinna vara ute o leka, inne o pyssla, ta hand om tvätten, se till att maten står på bordet, plocka med disken, kanske försöka vara lite snygg i håret när karln kommer hem, se till att det inte ser ut som jordens bombnedslag inomhus..

Däremellan ska man lämna o hämta på dagis. Gärna ska man hinna med något av de projekten man har skaffat och pocka av lite på att-göra-listan.

Sitter dock här i soffan med fötterna på bordet. Känner hur det hänger saker över mej som behöver o ska göras. Men jag orkar inte. Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja.. Det är ju ändå snart dax att gå till dagis.. Men sitter jag en stund till så finns ju risken att man somnar..

Ibland är det sådär jävla fantastiskt att vara gravid o ha all tid i världen...


Mot badhuset :-)

dsc_0109 (MMS)

Mot badhuset :-)


V32+0

dsc_0035 (MMS)

V32+0


4


Är antalet arbetsdagar inkl idag som jag har kvar innan det är dags att gå på hvp.

När foglossningen gör sig påmind och den här j*a förkylningen vägrar släppa taget känns det, för att vara helt uppriktig, förbannat jävla skönt! Men samtidigt ändå lite konstigt.. den ena nedräkningen startar den andra. Snart börjar nedräkningen till december & Torbjörn.

Finns lite fix att dona med i hemmet innan det är dags.

Idag har jag o Tilde börjat riva lite tapeter i sovrummet. Eller. Tilde tog en snutt sen råkade hon hitta hela långa bården o körde dansbana med svans. Men fint sällskap fick jag iaf : )

Nu närmar sig jobbkvällen... vilken tur att jag redan är på plats.

4 dagar som sagt....

Litet paket jag såg på jobbturen.. fan va ...

dsc_0019 (MMS)

Litet paket jag såg på jobbturen.. fan va arg jag hade blivit om jag hittade min bil sådär. Men, skadeglädje är väl den sanna glädjen eller vad säger man?


Hängbjörk..

Ungefär så känner jag mej. Ont i halsen o kroppen & trött som ett arsel. Det är nog den där underbara sambon som har smittat mej.. Håller tummarna för att jag ska slippa den där hemska envisa hostan som han dras med.

Nu är jobbarhelgen iaf över och det är tid att fara hem till hus o familj. Svärföräldrarna är hemma från Turkietresan och Micke har visst redan satt svärmor i jobb där hemma. Det är MYCKET att göra med trädgården men Micke har redan trollat fram stenplattorna så nu har vi en gång också.

I morgon väntar inskolning på nya dagiset... så nu hoppas jag verkligen verkligen att vi får vara friska o krya.


Jacka sökes!

Lördagsmorgon.

Sitter nere i gillestugan med datorn i knät och nyhetsmorgon surrar på tvn. Kanalutbudet är inte så stort ännu men det är bara skönt med lite sällskap. Mitt andra sällskap ligger däruppe och sover som en stock.. själv vaknade jag vid 7.30 för sista gången och gav upp mitt försök till en lång o härlig sovmorgon. Att försöka somna om bredvid en förkyld karl som ligger o drar höga stockar är en ren omöjlighet.

Har istället gjort två tappra försök att få eld i spisen utan att lyckas. Får erkänna att jag var ganska kass på det och det bor visst ingen liten scaout (lr hur det nu stavas...) inom mej. Det blir nog till att be Darl om en lektion vid ett senare tillfälle..

Letar också förgävet efter något ytterplagg att täcka min tjocka kropp med nu när kylan börjar komma allt närmre. Sista jackan är inne på sista sucken och sen är det bara regnjackan som går att knäppa.

Så nu är det jackjakt som gäller...

RSS 2.0