Urkbulle!

Som jag hade längtat o väntat efter ett tillfälle att gå på Cirkus.. sockervadd o hela kitet. Ordnade så att Tilde skulle komma till oss så vi skulle kunna gå tillsammans och vad händer... Jag blir sjuk. Va fan! Tack för den!

Kände att det började komma någe skit i söndags.. gårdagen började också halvdant men trodde att en lång promenad skulle få skiten att försvinna. Märkte idag att så inte var fallet. Hu! Ledsen i ögat och känner mej som en mindre bra mamma som har lovat sin dotter att gå på cirkus o ha skoj. Ja, hon kommer gå iaf med sin pappa och hela familjen men det är inte riktigt samma sak... VI skulle ju gå för sjutton!

Skit o pannkaka....

Men det är väl som han som jag delar tidningen med sa, egoistiskt, att gå nu. Hämta hem Fröken o kanske hon oxå blir sjuk. Ja ja jag vet...

Har varit hemma en stund. Dax att gå på andra mötet nu. Sen hem o kurera. Mjukisbrallor nästa!!!!


En vecka kvar till nystart..

Det är skönt att jobbarhelgerna går så fort. Synd bara att vi knappt hunnit säga hej till varandra de senaste dagarna. Men hur bra är inte han som ordnat en ledig em så vi får lite tid att umgås. Vädret ser dessutom helt fantastiskt skönt ut! Även om jag bara sett den blå himmlen innifrån än så länge. Sitter här i pyamasbrallor sådär lagom het o fräsch. Funderade en kort stund på en lång promenad men den tanken slogs visst bort ganska snabbt... fast skönt vore det. Och välbehövligt efter helgens alla intag.

Kaffe och frukost kanske får mej på andra tankar. Kaffet är iaf på G.

I morgon väntas möte i dubbel bemärkelse. Det ena känns ganska fånigt att vara med på. Vad har vi där att göra?! Det blir nog bra på måndag. Är nog hellre där då än kvar här när det har dragits tre personer till. Vart är vården på väg?! Vårdkvallité är något som de torra politikerna inte har en tanke på när de räknar kronor o ören.

Nej... en vacker dag får de känna av besparingarna även de.

Kaffe och frukost var det ja. Försöka pigga på sig och kanske ta en sväng i spåret....

Klockan tolv ska jag iaf kramas, den saken är säker!!!! : )

Jotex Ja Tackar Ja!

Vad glad man blir när de fina gardinerna man har beställt visar sig vara snesydda. Kanske inte så konstigt att man blir lite anti över postorder när det helt plötsligt blir så bökigt om man behöver byta eller lämna tillbaka något man har shoppat.

Strök iaf upp de fyra längderna och kuddfodralen och donade till. Blev riktigt snyggt med färgerna. Om inte än helt nöjd med sömmerskan. Fick möblera om lite bland längderna... får se vad Darl säger när han kommer hem.

Har annars haft en skön o ledig dag med en trött, kinkig o glad tjej lite omvartannat. Debut för hösten på Öppna idag. Ganska bra med barn för att vara första dagen. Det är konstigt hur det där kaffet alltid smakar så fantastiskt gott när man är på öppna förskolan. Det slår aldrig fel.

Fick sällskap till lunchen av Darl o Fia. Det är inte fy skam att bli bjuden på korv o makaroner en helt vanlig torsdag... blev väl en kopp kaffe eller två för flickorna när Micke hade åkt tillbaka till jobbet med.

Ikväll borde jag ta ett varv i spåret. Rensa huvudet vore skönt. Om inte annat att få en liten stund av vuxentid och egentid utan trots, tjat och en trött Fröken. Känns som stubinen är aningens kort idag....

Blod Svett & Tårar

En ledig dag mitt i veckan för lite Anna och Tilde-tid är inträffar inte ofta nuför tiden. Morgonmys och en cykeltur för 2 till sjukhusparken för att spana in de nya leksakerna dem har ställt dit. Nu kan man visst även leka i en flodhäst och spana in lungor, hjärta o tunga. Det var två väldigt trötta ben efter lekstunden så det var bara att glatt skjuta på två cyklar hela vägen hem för lite lunch med Micke.

En tur på stan för insättning av Frökens myntsamling i sparbössan. Över 600 rymde den visst. Bra med lite extra klirr på sparkontot. Det var en mäkta imponerad, intresserad Och otålig tjej som spanade in myntmaskinen när den rasslandes räknade alla slantar. "Är pengarna i väggen nu mamma?"

Ett varv på Kappahl och Lindex för lite shopping av kläder till Fröken. Nytt rekord i provhytten av Tilde - 3 par byxor och en tröja. Om hon var måttligt intresserad av myntmaskinen kan jag lova att intresset hade svalnat betydligt efter första paret byxor hon var tvungen att prova. Men desto gladare över bikinin som vi fyndade. Jag som alltid varit emot bikini på småtjejer, men den här höll måttet. Superfin!

Mindre stressad blev jag av telefonsamtalet jag fick när vi stod i provhytten. Ett besök på jobbet på den lediga dagen blev följden och mötet, ja, det var väl inte det mest uppiggande och glattaste jag har haft. Mindre än två veckor kvar till nystart. Orden jag känner är inte värda att skrivas här....

Dagens golfrunda hade inte kunnat komma lägligare. Pannkaksbus för Tilde i Marmorbyn och lite vuxentid för oss ute i det gröna. En bra start på rangen avslutades med en förbannat jävla bra runda. 20p blev kvällens resultat från röd tee. Best ever och nu är det där pluset borta o väck för alltid! Nu har jag ett officiellt hcp. 36. Hade jag varit bra på att hjula hade jag voltat av greenen på 9:e hålet för jisses vilken härlig känsla!

Nu kan vi åka o spela precis vart vi vill. Tjohoooo!!!!!!

Jag är ju faktiskt ganska bra på det där iaf : )

En riktig jävla skitdag som helt enkelt slutade med något riktigt jävla bra!!!


Väntans tider...

Då har han åkt iväg på tävling. Hoppas på att han kommer sent, vilket borde innebära att han har fått med sig ett pris hem. Tilde o Jag ska iväg till familjen Hoinard Eriksson idag för lite umgås o fira Carenina som fyllt år. Trevligt!

Var på besök hos Herr Optiker i veckan. "Ja, jag tycker jag ser bra men inte min sambo" förklarade jag. Så det var bara att sätta sig tillrätta i stolen och försöka läsa bokstäver högt o lågt. Helt plötsligt blev allt suddigt "Då ska vi se hurr fröken Elmstedt är naturell" sa han o skrattade. "Det var bra att du kom hit...."  Och jag som alltid tyckt att jag har sett bra. Ja, kanske lite svårt att se VAD det står på skyltarna i god tid men ändå. Bågar är provade och glasögonen beställda. Undrar om dem även kommer göra under med mitt sikte på golfbanan... det vore tacksamt!

Hoppas på lite tid för golf i veckan... jag är sugen. Riktigt sugen. Det är kul att spela från röd. Nu väntar jag bara på mina 18p. 4p ifrån som bäst..

Dax att göra sig i ordning o gå ut en sväng nu.

På Plus!

Gissa om jag kände mej duktig när jag kom hem efter ett varv i spåret i morse. Svettig o äcklig, men med ett jävla bra samvete. Tydligen smittade det av sig för Herrn i huset var inte sen att ta ett varv före frukosten han heller. Duktiga vi har varit idag!

Tomtegrötsfrukost till Frökens stora förtjusning. Själv fick jag servera mej havregrynsgröt. Mums! Ordna med tvätten o picknickväsan sen bar det iväg till svamskogen för 3. Hon var harig förut lillfröken men hon börjar tuffa till sig ute i skogen.. det är desto svårare att få henne att tycka det är roligt mer än en kvart ; ) " jag är arg för att jag inte får lov att gå där" (Tilde när hon inte fick lov att gå där vi hittade svart trumpetsvamp)

Humör är något hon har gott om. Idag har vi "bara" varit osams en gång. När vi skulle gå in efter att jag donat med tvätten och hon cyklat runt på gården OCH lekt med dockvagnen. "Om jag måste göra det då går jag in på en gång!" Det måste vara jobbigt att ställa in cykeln i källaren när man har cyklat färdigt.... : ) Fyraårstrotts, jo du.
 
Nu sover hon iaf gott. Det var ju lördag och Mickes tur att läsa och min tur för den röda lilla stolen. Dagordningen ändrades visst och jag fick läsa medans Micke donade inför morgondagens tävling. Vet inte vem som somnade först av Tilde och mej, men jag tror nog att jag slumrade till en stund där inne. Mysigt var det iaf. Hoppas hon sover lite längre än till sju i morgon. Sovmorgon vore njutbart.

Tror bestämt att kaffet har runnit igenom nu....

Lördag utan Lördagsgodis?!

Man brukar ju säga att barn är det ärligaste som finns och det stämmer nog..
Tilde är väldigt bra på att säga vad hon tycker och tänker. Om någonting är gott eller om något luktar illa. För ett tag sen tog hon tag i min mage "Mamma, är det en bebis i din mage?" Nej svarade jag snabbt och fick till svar att den visst var lite "tjock". Jäkla unge!!

Mindre ärlig är man kanske själv... Vi var iaf duktiga igår och tog en runda i spåret alla 3. Tilde var mindre förtjust emellanåt när det gick för fort i backarna med vagnen. Skönt var det iaf. Funderar på att ta på mej löperpjuxen o dra en snabb runda innan frukosten... men han sover ju än. Får nog bli så - är inte sugen på att dra ut ikväll i skogen själv, fånig som jag är..

Nej.... dra på sig träningskläder o ta en runda låter helt plötsligt väldigt lockande. Skulle vara skönt att få tillbaka den där känslan av att ligga på "plus", mer än en dag i rad ; )

..... Fröken sitter ju iaf klistrad framför Nicke Nyfiken : )


Myskväll, ja tack!

Regn o tråkväder. Planerna på golf förändrades nyligen till en lugn kväll på Åsgatan istället. Det är inte fy skam det heller ska gudarna veta. Skulle vilja ha en lugn kväll. En lång dusch, på med myskläder o krypa upp i soffan med en filt till en bra film o tonvis av choklad o chips. Råkar visst vara sugen på allt sånt som är bra för figuren....  känns ganska bra då när man inte har intagit något sådant.

Invänta de sista tio minutrarna o Darl sen blir det fara till affären. Men först en stor kopp kaffe, ja tack!

Sista jobbardagen i morgon, fy faaaaaaan va skönt!!!!! Hoppas på lite solglimtar så vi kan ta ett av de sista doppen.

Dax o dra sig..... ÄNTLIGEN!!!


RSS 2.0