För alla er som undrar VAD Micke ska tillb...

dsc_1165 (MMS)

För alla er som undrar VAD Micke ska tillbringa de kommande fem månaderna med så kommer svaret här. Arbetskamraterna har fixat biffen!


Tilde & Micke målar Tildes rum Lila.

dsc_1163 (MMS)

Tilde & Micke målar Tildes rum Lila.


Sista dagen som 'mammaledig' har spenderat...

dsc_1162 (MMS)

Sista dagen som 'mammaledig' har spenderats med Jennie. Lunch o shopping på factory. Nu är Oskar också redo för hösten och den kommande kylan :-)


... när mamma fixar lunchen räknar jag pap...

dsc_1160 (MMS)

... när mamma fixar lunchen räknar jag pappas 'pant'..


Varför lära sig krypa när man kan åla sälg...

dsc_1157 (MMS)

Varför lära sig krypa när man kan åla sälgång? Nu är det hög tid att sätta upp grinden och för Tilde att hålla koll på sina saker ;-)


I väntan på första riktiga dagen i skolan ...

dsc_1151 (MMS)

I väntan på första riktiga dagen i skolan som 'nollagluttare'


Sitter på trappan efter en skön 7km's prom...

dsc_1145 (MMS)

Sitter på trappan efter en skön 7km's promenix och väntar på att den här Sötgöten ska vakna. Tilde har sovit hos Alva i natt så jag tog tillfället i akt och gav mej ut. Nu har vi suttit här i en kvart och magen börjar knorra och jag har surfat klart. In för lite gröt & kaffe! Senare nalkas det pannkakor vid Folkparksvägen :-)


Såhär går det när farfar o farmor är barnv...

dsc_1143 (MMS)

Såhär går det när farfar o farmor är barnvakt ;-)


Vi hade tänkt bjuda på nybakade äppel & ka...

dsc_1129 (MMS)

Vi hade tänkt bjuda på nybakade äppel & kanelmuffins... trots tre lager med formar blev det istället en 'muffinskaka'. Ja. Den luktar gott iaf ;-)


Sköna lördag.

imag0297 (MMS)

Sköna lördag. Eller en tidig lördag snarare då Oskar tyckte vi skulle gå upp 5.20. Micke som hade sovmorgon tyckte synd om mej så vi satt alla 3 på golvet tills det var sovdags igen. Fm spenderades i svampskogen. Vi hittade svartisar i veckan så vi var ju tvugna att kolla till vårat ställe. Magert med svartisar men mer kantareller. Trevligt! Lite fotboll och en löparrunda har också blivit av. Vilket var bra med tanke på kvällens goda mat & tilltugg.


Lotterna är inhandlade.. nu ska vi bara hå...

dsc_1115 (MMS)

Lotterna är inhandlade.. nu ska vi bara hålla tummarna nästa lördag! :-)


Då var vi igång..


Tro det eller ej men igår så hände det något som inte har hänt på väldigt länge...

Jag drog på mej löparskorna och gjorde första rundan på bra länge. Sist jag sprang var nog med en liten kula på magen. Ja, en gravidkula då och inte en måbrakula. Men igår så drog jag ut. Efter en fartfylld dag med Tilde och hennes kompis Alva och en Oskar som "jag-behöver-inte-sova" så smet jag iaf ut i regnet. Och jag måste säga att det var något av det skönaste jag har gjort på länge.. Jag kände mej så lätt. Bara jag och hög musik i öronen. Ingen elva-kilos i vagn med tillbehörande tajkonpackning samt en 5-åring att ha i släptåg. Bara jag.

Löpningen (läs luffsandet) gick väl sådär. Men vad kan man begära såhär direkt? Var lite orolig för höfter och annat schabrak som numera knakar o brakar om vartannat men "peppar peppar".... jag känner mej hel o smidig idag. Bättre än igår faktiskt. Och piggare. Och för att inte tala om snyggare. Det är väl det mest underliga.. att man kan bli så pass mycket mer fit & hetare efter första rundan? Ja, men jag tackar och tar emot.

Ikväll är det Mickes tur. Jag kanske lyckas få med mej barnen på en bonusrunda under dagen ;-)

Bjuder på en liten Före & Efter-bild på Entrén



Entrén före



  Entrén Efter


Hösttecken?

Sitter och läser om vad det finns för träning här i Vingåker. Actic.
Jag är helt o fullt emot allt vad gymkort heter och det där med att binda upp sig i ett halvår - ett år. För jag vet ju i ärlighetens namn vilken dyr timpenning det blir på mitt tränande då...

Däremot så känner jag att de här senaste veckorna har satt sina spår. Lagom till M´s semester var graviditetskilona borta & lite till och jag kände att det här kanske kan bli bra. Nu såhär efter M´s semester så känner jag mej mer som en uppsvullen gris. Kanske kan ha lite med den här berg-o-dalbanan med mens & minipiller men ändå.

Jag skulle vilja ha lite mer tid. Eller bli bättre på att prioritera. Eller orka ta mej i kragen när barnen har lagt sig, hemmet är iordningplockat & det är tid för "kvällen". Eller kunna smita iväg på ett spinningpass som är precis vid fel tidpunkt för familjelivet. Jag vet ju att det är "passen" som gör att jag vill och tycker det är roligt att träna. Och det var inte många sånna att välja bland i Vingåker. Två pass i veckan...

Jag vet att man inte ska kasta sten i glashus vilket jag känner själv just nu att jag gör.

Men jag behöver Motivation. Jag behöver Inspiration. Jag vill bli piggare och orka mer. Min rygg och mina höfter behöver det.

Jag skulle vilja ha en PT & Någon att fightas med.

MORR!!!


Ååååååååååååååååååååååååååååh.....

Ge mej någonting att slå på så jag kan få bli av med lite aggresioner!!!!!!!

Mensvärk är fan ingen bra kombination med dåligt humör.


Vi drar oss i sängen till lite bompa och l...

dsc_1109 (MMS)

Vi drar oss i sängen till lite bompa och låtsas om att det inte är måndag idag.


Idag har vi varit på Loppis i Marmorbyn. 7...

dsc_1105 (MMS)

Idag har vi varit på Loppis i Marmorbyn. 70:- slutade notan på. Har även varit på rangen och slagit lite bollar. Shit va kul! Nu ska vi försöka ta tag i hemmet, tror jag. Trevlig lördagsafton!! :-)


Ett desperat försök att försöka dölja mitt...

dsc_1104 (MMS)

Ett desperat försök att försöka dölja mitt fysiska förfall ;-)


<3 <3 <3

Fredagsmorgon och helgen är på intågande. Himmlen är helt underbart blå och termometern visar 18 grader på baksidan. Det ser ut att bli ännu en helhärlig sommardag.

Gårdagen tillbringade Jag & Barnen tillsammans med fam Nathanaelsson vid Lyttersta. Snälla dem som tog två bilar så vi kunde följa med. Våran bil hade ju tydligen tagit sig in till Mickes jobb..

Det är så härligt att se när de leker. Det får en att drömma sig tillbaka till den där obekymmerslösa tiden då man hade sommarlov & bara lekte och badade mest hela dagarna. Men det är nog så att alla stunder i livet har sin charm men ibland måste man ha passerat den för att förstå.

Nu är en helt underbar tid.




                                          Oskar har smakat på Knäckebröd... det är gottis!



                                                      Tilde - den blivande Nollagluttaren



                                                                   Micke - min fästman

Finns det något mysigare än när ens barn s...

dsc_1090 (MMS)

Finns det något mysigare än när ens barn somnar i famnen?


Fick för mej att koka jordgubbskräm och få...

dsc_1076 (MMS)

Fick för mej att koka jordgubbskräm och får lite proffshjälp emellanåt. Vet inte var all denna bullmammaenergi kommer ifrån men jag antar att det bara är att smida medans järnet är varmt.. man vet aldrig hur länge det håller i sig ;-)


Fyra..


.. är antalet veckor jag har kvar av min föräldraledighet innan det är dax för verkligheten och arbetslivet igen. Då kliver min fina karl hem och är pappaledig i fem månader. FEM MÅNADER!!!! Fy va orättvist! ;-)
(säger hon som har varit hemma sedan den 18 oktober 2010)

Men... jag skulle ju egentligen ha varit hemma igen efter nyår men jobberbjudandet sa annat så då var det bara att glatt le och tacka ja : ) Från den 1 september har jag fått en anställning som resurs på heltid i Vingåkers kommun. Känns verkligen toppen att bara rulla ner för backen och sen vara vid både jobbet & blivande skola och dagis.

Men än är det fyra veckor kvar...


RSS 2.0