Två glada barn blev några böcker rikare id...

mms_img-15611894 (MMS)

Två glada barn blev några böcker rikare idag efter Mickes besök på Bokia. Lassemajas detektivbyrå hör till favoriterna. Nu kör vi skolmysteriet.. Vem är det som sprider falska hundrasedlar i Valleby???


Varje gång jag öppnar kylen ligger de där ...

mms_img173243848 (MMS)

Varje gång jag öppnar kylen ligger de där och hånler.. Känner att jag står inför ett tufft val. Äta eller kasta?


Känns lite dubbelmoral att glo i den här t...

mms_img136229181 (MMS)

Känns lite dubbelmoral att glo i den här tidningen efter att ha smockat i sig en tio negerbollar men det är dagens sanning. Tack & go natt. Ps. Lisa var bäst ikväll!


M U M S !

mms_img-10458528 (MMS)

M U M S !


Mina stiliga killar. Den ena kilar runt me...

mms_img448593989 (MMS)

Mina stiliga killar. Den ena kilar runt med elvan under näsan ( varianten mindre ) och den andra börjar äntligen piggna till efter att ha varit (döds)sjuk. Ni vet det här med karlar och feber är ju inte att leka med.. Puuh! Men nu kör vi lite melodifestival.


Min fina fästman tar igen sig efter jobbar...

mms_img-19202908 (MMS)

Min fina fästman tar igen sig efter jobbarveckan. Jag däremor har haft semester idag vilken vi andra tre i familjen spenderade med Jennie, Alva & Agust vid busfabriken. En skojsig dag med lek o bus. Helt enkelt tipptopp!! Nu kör vi på helg. Fridens!


Fick det här fina brevet med posten idag.....

mms_img144168170 (MMS)

Fick det här fina brevet med posten idag.. Åååååååh, jag längtar redan!!! :-)


En liten busstur bjuder den 'barnfria' eft...

mms_img720148782 (MMS)

En liten busstur bjuder den 'barnfria' eftermiddagen på. Barnen åkte till marmorbyn i morse på sportlov och kommer hem först i morgon kväll. Vädret lockade inte till promenad men en tur till stan och shoppa lite & möta upp fästmannen min lockade desto mer. Att åka buss är nog underskattat. Iaf när det är lugnt som idag. Jag skulle lätt kunna somna på två röda. Känns som en välbehövlig nedvarvning just nu. Fridens!


Den mindre fröken Elmstedt fick ta med sin...

mms_img159219846 (MMS)

Den mindre fröken Elmstedt fick ta med sina 'småpengar' till ica idag vilket resulterade i ett inköp av en liten ask skämtleksaker. Ett par snuskigt äckliga löständer, ett paket vattensprutande tuggumin, ett recept på ätbart fejkbajs samt denna lilla åttbenta svarta spindel som jag hittade när vi skulle gå och lägga oss. Hjälp!!!!


5.30 ringde min klocka och tjoade något om...

mms_img-10026634 (MMS)

5.30 ringde min klocka och tjoade något om uppstigning. Tror bestämt att vi har fått sova hela natten alla 4. Skönt! Nu, en timme senare med frukost i magen och 3/4 av hushållet är vakna, är jag redo för en dag på jobbet. Andra för veckan och sista före helg och ledighet.


Nu finns det bildbevis... Jag är vaken län...

mms_img-21911673 (MMS)

Nu finns det bildbevis... Jag är vaken längst här hemma på Villagatan. Och det gott folk, hör inte till vanligheterna.


Tredje dagen gilt nu med en febrig, hostig...

mms_img-17498193 (MMS)

Tredje dagen gilt nu med en febrig, hostig och snorig liten kille. Men.. inget ont som inte har något gott med sig. Mer tid med barnen. Idag har vi haft en kompis till Tilde här. Massa pyssel blev det. Oskar hängde på men hade svårt att avgöra om han skulle måla med kritorna eller äta dem. Svårt val.. de har ju så smarriga färger :-)


Alla hjärtans

Inledde arbetsveckan med vab av febrig Oskar. Het som en kamin har han varit både söndag & måndag. Skönt tänkte jag när febern höll sig borta hela tisdagen.. men ikke. 39,5 visade tempen ikväll och det var en mosig kille som blev uppburen till sängen av sin pappa. Morgondagen får alltså också ägnas till att ta hand om den lille skrutten.

Har annars haft en bra dag. Oskar har kört gärnet och trotstestat mej. Han har fått en lite förkärlek till att placera ut saker lite här o var. En sak som iofs kan vara bra att skylla på när man själv inte vet var man har förlagt sina saker. Mindre bra när man hittar hårborsten i sopen, hudlotionen i garderoben, pipmuggen bland återvinningen eller potatis i skorna. Det han har fixat mest med idag är soporna i köket och att pilla på knapparna på diskmaskinen.

Vi har även hunnit med ett litet smärre träningspass. Tanken var att ta det på fm när Oskar skulle sova, men lagom när jag bytt om och ställt mej på löpbandet hörde jag i babyvakten en kille som då rakt inte tänkte fortsätta sova. Träningspasset blev istället en timmes promenad i snömodden. Ja. När vagnen inte ens hjälper till att rulla i nedförsbacken... då vet man redan då, att det kommer bli en tung promenad. Men. Vad gör väl inte lite stelt i nacken och möra armar & ben. Här har vi hull som behöver förbrännas så det är bara att tacka och ta emot.

Nu sover barnen gott i sina sängar och det är Mickes tur att köra ett pass på bandet. Sen väntar kaffe och soffhäng. Ett alldeles perfekt avslut på den 14 februari.




Fina blommor från min fina fästman <3 <3 <3


Vi fruktar lite såhär på fm. Idag kör vi m...

mms_img-47149023 (MMS)

Vi fruktar lite såhär på fm. Idag kör vi mera vab och lite vågavägrasova på det. Men snart så ska vi nog få se vem som bestämmer ;-) Mamma vs Gladskit :-)


Utanför skolan i väntan på storesyrran. Id...

mms_img-60178927 (MMS)

Utanför skolan i väntan på storesyrran. Idag är det vab med en febrig Oskar.


5.30 tyckte Oskar var en bra tid att vakna...

mms_img649701089 (MMS)

5.30 tyckte Oskar var en bra tid att vakna på idag. Hans pigga föräldrar delade inte riktigt hans idé.. Nu har Oskar & jag iaf hunnit med att röja lite i köket och baka en hurtbulle. Kaffet är laddat, nu väntar en dusch, sen är det slut på Mickes sovmorgon tror jag. Idag har vi återvinning på agendan och lite shopping. Fridens liljor!


Glitter o glamour. Precis som det ska vara...

dsc_1419 (MMS)

Glitter o glamour. Precis som det ska vara när man fyller år :-)


Hipp Hipp Hurra!!!

dsc_1418 (MMS)

Grattis till mej på 30-årsdagen. Fick dessa fina blommor av arbetskamraterna idag :-) Idag tänker jag fira mej själv med att sluta tidigt. Härligt!!


RSS 2.0