Ta Da :-)

dsc_1229 (MMS)

Ta Da :-)


Rosa & Gröna bullar blev det till frökens ...

dsc_1227 (MMS)

Rosa & Gröna bullar blev det till frökens 6-årsdag i morgon. Det var en lite spänd och förväntansfull tjej som kröp i säng ikväll. Sista kvällen som femåring... jisses vad tiden går fort. I morgon är en stor dag :-)


... det blev lite må jag säga :-)

dsc_1223 (MMS)

... det blev lite må jag säga :-)


En liten skogsutflykt för två bjöd söndage...

dsc_1221 (MMS)

En liten skogsutflykt för två bjöd söndagen på. Fem tomma kassar fylldes snabbt med höstisar. Det var nästan löjligt mycket svamp.. Nu ligger fyra av dem på tork. Den femte är nu på leverans mot Södergatan.


Då var vi igång. 21 september - 9 oktober....

dsc_1189 (MMS)

Då var vi igång. 21 september - 9 oktober. Heja sävstabönorna! :-)


Nu är det då äntligen färdigt. Tildes nya ...

dsc_1212 (MMS)

Nu är det då äntligen färdigt. Tildes nya fina rum som går i Lila, Svart och Vitt. Nu behöver bara nya gardiner, sänglampa och en matta. Han är duktig min karl. Nu är det dags att fixa hallen så har hela markplan fått sig en uppfräschning :-)


Svärmor & Svärfar tyckte synd om oss när a...

dsc_1211 (MMS)

Svärmor & Svärfar tyckte synd om oss när all svamp blev förstörd och gav oss denna hink med torkade höstisar som tröst. Jo jag tackar :-)


Tilde kom hem med sin allra första läsläxa...

dsc_1192 (MMS)

Tilde kom hem med sin allra första läsläxa igår. En frivillig sådan. Idag byttes den ut mot nr två. Det är en stolt tjej som lätt läser boken från pärm till pärm. Våran stora tjej! Nu är vi på väg för lite helghandling & Tilde tränar på läsa små bokstäver i 'veckans bok'. Nu njuter jag av långledigt. Ledigt ända till måndag kl 13 :-)


Öppna Förskolan

dsc_1186 (MMS)

Idag har vi premiärat på Öppna Förskolan. Hela familjen var där men den enda som frivilligt ville bli fotad var Micke. Oskar var väldigt fascinerad av de högblanka dörrhandtagen & Tilde målade. Jag & barnen har även varit på orientering ikväll för första gången. Det var Tildes kompis Alva som lockade med oss. En från början nervös Tilde tyckte sen att det var kul kul kul. Blir nog fler besök i skogen med kartan. Oskar hängde glatt i babybjörnen och snackade mest hela tiden. Lite tungt med en 12kg's klump på magen i dryga timmen. Ja han är en stadig bit våran kille. 75 cm lång & 11980 gr lätt. Och det redan vid nio månader. Samma vikt hade Tilde.. vid 18 månader. Undrar var detta ska sluta?! Men han har ju sin egen kurva som bvc-sköterskan sa :-)


Rosa och hennes vänner är på utflykt :-)

dsc_1183 (MMS)

Rosa och hennes vänner är på utflykt :-)


Kvällens nöje. Rensa svamp och mosa snigla...

dsc_1176 (MMS)

Kvällens nöje. Rensa svamp och mosa sniglar. Efter söndagens skörd med fyra kassar har vi ett stort lass höstisar på torkning & en hög svartisar i blöt. Lite långsam kvällssyssla men ack så gott. I morgon tar vi nya tag och rensar fingersvampen.


Det börjar ta sig sa mordbrännarn.. och se...

dsc_1166 (MMS)

Det börjar ta sig sa mordbrännarn.. och sen tog det stop. Hur tänkte vi när vi bara köpte 30 meter tejp?!? Nu tar vi ett brejk och går på loppis.


... det här känns som att det var igår. Oc...

dsc_0414_edit0 (MMS)

... det här känns som att det var igår. Och nu är redan mammaledigheten slut. Hur går den ekvationen ihop?


RSS 2.0