Mjau!



Såhär fin kan man lätt bli när man är nere på byn en lördag o det står ansiktsmålning på menyn. Gissa om Micke blev förvånad när Fröken kom hem o såg ut såhär efter Hoppis & Skuttis :-)

En visit i Marmorbyn för lite korvlunch & en blaskig promenix som resulterade i en STOR "bukett" påskris. Nu är det bara o invänta lite gröna knoppar o klä i lite härliga påskfjädrar & heta ägg. Är det bara jag som längtar till påsk?!

Det var kanske inte så konstigt att Fröken slocknade på sofflocket ikväll. En annan har tragiskt följt Robinsson (pinsam som man är trots att jag sagt att jag inte ska se den där smörjan.. ). Nu är det ju fotbollstajm så jag ska ta o spana in lite kläder på nätet till Fröken.

Och tycker man inte att man kan stå för vem man är behöver man ju inte lämna sarkastiska kommentarer.

Spana in lite kläder nu då.. I morgon väntar badhuset och plask & lek.

Äntligen Våffeldagen!

Och så var den ÄNTLIGEN här... den efterlängtade Våffeldagen. Moffa & Frossa AB. Smet för ett helt kompani knåpade Fröken o jag ihop lagom tills Darl kom hem. Han som trodde att det inte skulle räcka till.... det blev t.o.m smet över (till min STORA förvåning!)

Nu jäser det våfflor ur mina öron..... tur att det är ett år kvar till nästa gång :-)

 

I morgon är det dags för Föräldramöte & Premiär för barnpassning av Maudh & Lennart. Micke ska iväg på spex o middag med jobbet. Grekiskt. Otäckt! Här hemma blir det väl något klassiskt barnvänligt innan mötet. Fredagen är däremot bokad för God mat, Fredagsmys för 3 & Två glas vin för 2 när Fröken somnat..




På tal om skridskor.... denna stod "parkerad" utanför jobbet igår... Någon som vet VAD det är för vrak?! :-)



..... före


.... Under
Såhär såg det ut när vi kokade godingarna förra fredagen... Damn va gott!!!


 



.... Efter  :-)



"Va fan... min bil E låg!"
Vår nya fina kärra - som var för låg för garaget. Dock. Här finns det stjärterum! :-)


 


Stora fötter - Stora skor!

Det är svårt att inte bli varm i mammahjärtat när man kommer upp med den rena tvätten och Fröken har dukat fram till mellis. Mjölk, yoghurt, the, skinka o smör stod på bordet när jag kom in i köket o Fröken satt nöjd o väntade. Hon börjar visst bli lite stor den där damen :-)

Vi har varit på jakt efter träningspjux utan resultat. Däremot hittade Fröken ett par finfina träningspjux som fick följa med oss hem. Kanske det blir lite spring o fart på Jympan nästa lördag iaf...  Nu är det dax för mej att ge mej iväg o träna, aerobics står på schemat idag o Fröken ska iväg till Farmor & Farfar o leka med Adde. Kul för dem!

Jaha... det är väl bäst o ge sig av då...

... i en rosa helikopter


Pissgurka!




Idag är det helt enkelt inte bara min dag.
Önskar en kunde krypa ner under täcket o bara gömma huvudet...


S U C K !


S m å l a n d s b i t a r

En riktigt trevlig Smålandsvisit.

Det var ett välfyllt Taikonlass som lämnade Kattne i fredags em. Var säker på att Fröken skulle sova inom en timmes bilfärd, men ikke. Höll inte räkningen på hur många gånger vi lyssnade på Askungen, Ariel eller Snövit - men det var mer än två :-) Bilmutor är bra!





Mycket lek & bus har det varit. Det är härligt att se hur bra de funkar ihop de där tre godingarna. Någon annan som har blivit lite nykär är väl Micke. I deras Nintendo Wii... En annan oxå kanske iofs. Bowlingen kändes lite för lätt ( jag vann!!). Golfen var lite roligare :-)



Det var tre trötta själar som lämnade Aneby igår kväll Hemma precis lagom till melodifestivalen. Chips, mjukisbralla, fanta & soffläge för två.. Behövs det tilläggas att Tilde slocknade efter tio minuter i bilen?! :-)

Slösöndag röstar jag på idag. Fröken ska sätta upp två klistermärken på skattkartan, duktiga hon. En annan ska vara duktig o röra på fläsket me lite "äppelplockargympa"...

Nu. Pippi & Soffläge!

Saker som får en att Aaaaaaaaah.....

  • Att få sluta 12.15 tre dagar samma vecka är en lyx som ska njutas av så länge det varar
  • Att vi nu kan få plats med både Hus & Hem i våran nya fina Opel Vectra
  • En Smålandstripp för tre
  • När det är ljust när väckarklockan ringer kl sex på morgonen
  • En mysig stuga för tre på Gotland vecka 27
  • Egentiden på Friskis
  • Välkomstkramen Big Time o den stora pussen av Fröken när man hämtar på dagis
  • Närheten från Honom som jag kommer bli gammal tillsammans med



Sommarbostaden är bokad o klar



Jävla satans skittelefon!

Jag brukar ha ganska lång stubin, tror jag. Iaf när jag inte är trött, hungrig, har mens... men snart kommer jag att skicka ut den där jävla mobilen genom fönstret. Fick tillbaka den från lagningen och nu fungerar displayen fantastiskt bra. Men. Är det meningen att mobilhelvetet ska låsa sig och bestämma själv hur o när den ska vara på eller ej. Det är dags att lämna in den. Igen. Suck!

Annars är måndagen såhär långt finfin. Ledig efter att ha jobbat helgen. Sitter här o lyssnar på Beyoncés Halo & känner av att jag gav gärnet på träningen igår. Trodde inte jag skulle hinna eller orka efter workarhelgen, men Micke smet på bandy så jag smet på träning. 2-1 denna vecka :-) I morgon är det dags igen, lite aerobics. Kul!

Skulle ha fikat hos familjen Lindh idag, men där sket o spydde de kors o tvärs så det får bli skvaller o tjejsnack en annan dag. Hu för magsjuka... det vill vi ikke ha hit igen!!

Längtar till onsdag o hämtardag.
Längtar tills vår nya bil är klar för hämtning.
Längtar till fredag & Smålandsutflykt.

Nu är det hög tid för kökstjänsten... Micke kommer hem på lunch. Varmkorv & makkisar står på menyn. Sådär lagom upphetsande gott :-)

Undras vad jag ska göra sen....


Onsdag igen då..

"Baby goodbye, baby farewell.
I don't wanna lie
because we can stay together, my friend.
This is the end.
The picture is drawn.
You're not even on because you're gone, gone, gone."


En del saker fastnar mer än andra... snart är det finaldax. Lär väl sitta klistrad, ha åsikter, låta bli o rösta för att sedan tycka att fel låt vann.. :-)

Har haft en skön ledig onsdag. Fröken fick sätta upp femte klistermärket idag och gissa om hon blev glad när hon fick sin överraskning. En bok med Skönheten & Odjuret. Lässtund på fm alltså och lite pyssel o knåp. Lite lek, sång o fika på Öppna förskolan på em o sen biltur till Strångsjö. Det är ju lämnaronsdag..

En del veckor går alldeles för fort..

Ikväll blir det egoafton här på Åsgatan. Micke ska o glo på bandy så jag tänkte dra på mysdress o gosa upp mej i soffan. Undras om det går någe bra på tvn eller om man ska försöka rota fram en sevärd film.. 

Nu är det hög tid att fixa med maten... 



 

RSS 2.0