13 days..

Satt och kollade kalendern och insåg att det är max 13 arbetspass kvar till utcheckning och semester. Nedräkningen kan börja!

Längtar till Smögen och våran husvagnssemester. Rökt makrill till frukost varje dag. Hi Han va gott!

Längtar efter soliga dagar på stranden för 3.

Längtar till nästa vecka när vi får storfrämande från ön.

Längtar efter en returmatch i minigolfen mot Darl. Jag som ledde efter de första 9 och sen tappade helt och gick runt på 50 slag. Jag vill ha revange!!! : )

Nu längtar jag mest efter en dusch... den forna svettpärlan är nu snarare ett intorkat päron. Fräscht? Nej.

Premiärdoppat!

Har haft en helt sjukt skön ledig egodag. Jag, en filt, musik, en hel del frukt, lite läsbart och en stor gassande sol. Tog cykeln ner till Djulö vid tio-hugget och blev liggandes där till straxt före fyra. Så nu har även badkrukan svalkat sig i sjön. Brännan på ryggen är dock inte så het. Mitt försök att smörja in ryggen själv gick väl lite sådär.

Kvällen har spenderats med Darl. Promenix till Djulö för lite minigolf & räkfrossa hemma i soffan med lite kall cider. Har fått lite försmak av semestern idag. Tre veckor kvar till fyra veckors vacation.

Vilken dag!

Tjejdag och ledigt har stått på schemat. En heldag i Luvsjön med de sköna mammorna och barnen. Bondbrännan sitter sådär lagom fint nu och man borde ju ha lärt sig vid det här laget att man inte får den vackraste brännan av att sitta en heldag i solen med halterneck. Det var en trött Tilde som stupade i säng efter flera timmars bad & lek.

Det är svårt att inte längta efter våran egen pool och våran egen trädgård.

Det är mycket som händer nu... : )


Svettbulle

Tredje morgonen i rad med en ordentlig promenix. Känner mej duktig, hurtig & svettig. Suget att springa kom ordentligt idag men jag lät bli. Det är ju så skönt att springa men mindre skönt efteråt. Just nu är målet att känna efter vad kroppen tycker om. Undrar om jag redan nu borde börja spara pengar till en framtida höftoperation. Ja, jag skulle kunna sätta pengar på att jag kommer behöva det i framtiden.

Började på nya"sommarschemat" igår. Nytt ställe. Igen. Men jag har börjat vänja mej vid att aldrig känna mej "hemma" någonstans men ni ska veta att jag saknar min gamla arbetsgrupp. På den tiden när man jobbade på Öster i Laggarhultsgruppen. Men även den har förändrats. Hur som så är det iaf bara 4,5 vecka kvar till semester & vacation i fyra härliga veckor.

Nu blir det en långdusch, fixa tvätt, laga lunch, dejta darl & sen fara på möte o jobb.

Tjipp!

Happy Happy!

Härliga lediga tisdag. Sovmorgon till åtta. En timmes powerwalk med musik i öronen. Det luktar himmelskt gott när man går djulörundan nu. Doften av nyslaget gräs och sommar. Tänk att man kan komma så långt bort men ändå vara så nära.

Jag känner ett enormt rus av lycka. Av lugn. Målet känns nära. Det är svårt att inte låta fantasin skena iväg och måla upp en massa bilder.

Nu ska golfkläderna på, bagen o vagnen ut i bilen, smörgåsar bres o Micke hämtas. Idag nalkas det nämligen äntligen en runda. Tror inte det finns någonstans som man kopplar av så mycket som på golfbanan.

Mot Vingåker!


Getingjävel!

Det är inte alls dumt när det är måndagsafton och det återstår tre arbetsdagar till ledig helg. Sovmorgon i morrn är tesagt och fint väder är beställt för en långpromenix.

Mindre mysig är den, numera mosade, geting som stack mej tidigare ikväll. Vad hade jag gjort den? Och vad har den för rätt att krypa in under min tröja? Rätt åt den att den numera är jävligt platt och ligger bland soporna.

Lite lätt störd är jag som kommer på mej själv med att sitta o glo på match efter match. Det är visst VM och bor man tillsammans med en karl som ÄLSKAR fotboll så blir det ju en hel del matcher vid sånna här tillfällen. Det värsta är att jag faktiskt tycker det är kul att titta.. bara ölen o chippan som fattas..

Goda är vindruvorna på bordet. Och nyttigare.


Saturday morning..

Vaknade av att Tilde kom in till oss klockan sex. "Får jag sova hos er". Det är ju lite av det mysigaste i världen att ha mysa lite i sängen men jag visste ju redan att ingen av oss två skulle somna om. Efter fem minuter gick vi upp o satte på bompa istället.

Jag känner mej dock lite duktig för klockan är precis åtta och jag har redan satt igång tvätten, plockat i ordning med disken, lagt fram det vi ska ha med oss till Marmorbyn, smort Fröken, och... nu sitter vi o jäser i soffan o väntar på att Micke ska vakna till liv. Idag väntar en heldag i Marmorbyn o njuta av vädret. Precis som förra året ökar dagarna i byn alltmed att det fina vädret och sommaren kommer smygande. För vem vill sitta här när man kan vara där?

En snabbtur på byn behövs dock. Mitt stackars barn har tydligen INGA sommarklänningar. (enligt henne själv då) Nu har hon dragit på sig fjolårets som nu mer ser ut som en tunika. Stackars stackars barn som inte har några kläder....


Ett mål klarat. Vårruset. 5 km visserligen...

20100604588 (MMS)

Ett mål klarat. Vårruset. 5 km visserligen. Men jag sprang : ) Duktiga jag!


Girly Girly




Det är inte ofta jag går på bio så det är tur att man har vänner som fyller år ibland så man kan få tummen ur röven o ta sig dit och vilken film passar inte bättre med en fnittrig tjejkompis än Sex and the City 2? Och är man inte fnittrig innan så blir man garanterat det när ALLA popcorn, på mindre än en hundradels sekund, ligger på golvet. Allt för den där jäkla lakritsen.. Men dem är generösa på bion. Vi fick inte bara nya popcorn. Vi fick sopborsten också.


RSS 2.0