V A B


Det var en mkt snorig, hostig o varm Fröken som kom hem till oss igår. Pippi & soffläge botar det mesta.. Idag är det en piggare Fröken här hemma om än dock väldigt snorig o hostig. Blir till att vara hemma i morgon med.

Pyssel & knåp på fm. Julklapparna som ska till ön är nu äntligen inslagna & ett litet paket har Fröken gjort till mormor & morfar. Får bli en promenix till Ica efter lunchen o posta. Sista dagen för juklappar i morgon och det vore ju lite skönt att inte vara ute i precis sista minuten som det annars lätt kan bli med sånt där..

Pipparkaksreceptet är ordnat & ingredienserna inhandlade. Knåda ihop en deg idag kanske så vi kan baka i morgon och på lördag. Ca 70 pipparkakor skulle det visst bli.. Puh! Men jag är ju sugen på att göra ett hus. Fixa en mall kanske o knåpa ihop ett.

Längtar till kvällen. Mys för bara honom o mej. Igår var det solokväll i soffan & i morgon ska Han på firmafest. Pyamasparty för mej o Fröken med andra ord. Tror bestämt jag ska synda o köpa hem ngt sött o gott till mej när Han är ute o roar sig ; ) Lördagen känner jag att den kan bli intressant.

Nu är det iaf dags o ta tag i kökstjänsten. Disken är borta men det kommer snart ny. Köttbullar från igår & stuvade makaroner. Gott Gott! Speciellt eftersom att det blev väldigt tidig frukost idag. 7.15.

Hoppla! Nu kommer det ett monster!!!

Dags för kökstjänsten....

Tjingeliing!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0