Måndagendensjuttondenovembertjugohundraåtta

Riktigt härlig novemberdag. Blå himmel, kallt & fint väder. Gårdagen spenderades dock inomhus - nerdragna persienner, tända ljus & soffläge med Honom o täcket. Var det någon mer än vi som såg att det kom lite snö igår ?! Dock försvann den väl lika fort som den hamnade på backen.. Nog för att sommaren o våren är den härligaste årstiden, men hur kul är det inte med massa snö & pulkarace ? En thermos med varm choklad är ju givet det med!!

Hade en jättetrevlig lördag med Cia som fyllde 30. Rolig musiktävling av Sussanne - det ÄR svårt att komma på vilken låt det är när den är översatt från engelska till svenska o man bara får höra en liten snutt. Men. 2a kom vi iaf Team "Anna Micke Cia & Maria" Det ni!

Duktig sovmorgon tog vi iaf igår. Minsta möjliga är jädrans skönt ibland. Hemmagjort pizza var inte heller igår. Träna blir det om ett litet tag. Till skillnad mot förra veckan är jag faktiskt riktigt sugen på att gå o svettas ett tag. En timme sen är det dax! Blev ju lite bortskämd med att lunchen var klar när jag kom hem från jobbet. Tack Darling!! : )

I morgon blir det ev en tripp till Eskilstuna för lite födelsedagsfirande.
Ikväll blir det visst fotbollsgalan på Åsgatan. Tidigare ryktades det om den senaste Indiana Jones filmen, men kaffe, tv & sällis är inte dumt det heller : )

Dags att slita på sig träningskläderna o räkna ner.... skulle vilja ha lite mer musik i mp3:n men..

Fridens Liljor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0