Njuter av en ledig dag!

Ledig dag men uppe med tuppen. Vad är inte mysigare än att bli väckt av Honom på morgonen.
Besökstid hos sjukgymnasten idag oxå. "No more pulkaåkning for u". Det är visst en disk som inte är allt för pigg o fräsh & pulkaåkning rekomenderas numera inte. Jag som ÄLSKAR att åka pulka... Dock vet jag inte om gårdagens värk är värt pulkabacken. Jag får väl helt enkelt nöja mej med att vara den som släpar upp pulkan o hejar på. Varm choklad får man ju även om man inte åker : )

Svängde förbi byn oxå på vägen hem. Dem hade ju halva priset på all julbelysning vid Hemtex. Självklart fanns där ingenting kvar, kanske lika bra för min nya budget som jag så fint har gjort. Hittade dock en helt underbart fin tomteklänning till Fröken. Det är ju snart lucia och tomte var önskemålet i år till min stora förtjusning.



Jag vill oxå vara tomte.. finns det inte heta tomteklänningar för vuxna?!

Eftermiddagen blir iaf lugn. Minsta möjliga. Darl kommer hem på lunchen. Förråden är ju minsta sagt påfyllda efter gårdagens storhandling så ngt måste jag väl komma på o fixa till oss o äta. Ikväll är det glöggafton i Marmorbyn. Det blir lugnt med vinandet för mej dock - jobba 7.15-15 i morgon. Puuuuuuuh! Vet inte när jag gjorde en så lång tur sist..

Känns som resten av veckan är fullplanerad. Lite tid att andas oxå kanske ?!

Hög tid för kökstjänsten snart.. först, lite soffläge!

Psssssssst.... nu är det bokat!!! : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0