Pulkarace & Snögubbar

Onsdag o lillördag. Det var många härrans år sedan en var ute en onsdag. Är nog knappt så jag minns att det har hänt = ) Kommer ihåg vinkvällarna som jag o Ericah brukade ha innan barn, hus o vuxensaker. En bit mat, en box med vin o såklart en hel drös med låtar från Fame Factory så var våran kväll given. När vinet hade börjat göra sitt stod vi där med varsin mobil som microfon o sjöng vackert med i texterna. Eller varför inte den gången vi skulle baka pepparkakor och efter halva degen för länge sedan tröttnat - en osthyvel funkar fint! Och så får man sådär härligt heta "Kebabflarn" som smakar pipparkakor oxå = )

Det är kul med minnen från förr.

Det är härligt att leva idag !!

En tur på gymet har jag avklarat idag. Det var tungt och tog emot. Desto bättre känns det då när man då har masat sig dit och gjort bra ifrån sig. 20 min crosstrainer + 20 min löpband. Det tyckte iaf jag var bra en dag som denna.

Ett besök på Öppna förskolan likaså - börjar bli standard på onsdagar. Det är kul! Bus o lek för barnen o lite vuxenprat oss mammor emellan. Marken var vittäckt när det var dags att fara hemåt för matlagning & kvällsbestyr.. Ett par varv med pulkan & en snögubbe han vi med innan det var dags att gå in i värmen.

Nu är det lugn kväll på Åsgatan. Bara Han o Jag. Mys!!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0