Najs Weekend



Ny vecka och redan tisdag. Lite synd om mej är det som får dras med den här förbannade förkylningen. Känns som man snyter ut halva hjärnan ena sekunden för att vara lika täppt o fräsch två minuter senare. Nyser o Hostar. Pigg o Fräsch. "kom igen när du har haft det i två månader" var Fians kommentar igår... Joråsåatt : )

Superskön var helgen. Lugn fredag o soffläge. Choklad givetvis för den sjuke ( det finns visst alltid någon ursäkt.. ) Besök av Mor o Molly lör - sön. Sånt som tyvärr blir allt för sällan. Prat i soffan, cykeltur o lekparksvisit, lunch på sulans o fika med "Gjoda & Biskvie".



Molly må vara hur söt o fin som helst.. men något jag är säker på är att jag A L D R I G kommer skaffa hund. Ok. man ska aldrig säga aldrig, men tack men nej tack : )

Tisdagen har rullat på bra. Lugn o skön morgon varvat med lite trotts & dåligt humör från Fröken. Snacka om att vända på en sekund från att vara supergo o glad till att vara surare än ett lass citroner o ha ett humör som inte är av denna värld. Till dagis kom vi iaf till slut : ) Jobbet rullade på i lagom takt. Eva tyckte mest att hon gled runt... undra på ja. Konsum hade visst 40% så vi var där o shoppa lite färdchokla o ha i bilen me. Najs !! Lunch på byn o nu en liten egostund här hemma. Soffan lockar o en stund att vila ögonen vore inte så dumt. Tänk om man kunde vara bättre på att låta sig göra sånt lyx när man faktiskt kan.

I morgon så kanske.. eller nej, då var ju hela dagen redan uppbokad.
 - S U C K -

Längtar till fredag o långledig helg. Bara vara o inga måsten. Endast kalas inplanerat på söndgagen. Ebba fyller ju 3 år i morgon !!

Telefondejt nästa... måste ju höra hur min gravida kvinna har det : )

- pirri pirri -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0