Stojasystej Tilde

Lillfröken har blivit Storasyster !!! : )
Som jag har väntat på den där bebisrapporteringen.. visst låg dem o snosade på Liten igår när jag bloggade. På lilla Filip. Är så glad för deras skull. Känns bra. Men samtidigt lite konstigt. Två blev Fyra blev Fem. Vem vill inte vara Tre.

En på jobbet berättade om ett ungt par som hade blivit gravida och var glada och nyfikna över sin bebis. Gissa om chock när ultraljudet visade sig att det låg TRE bebisar i magen. HJÄLP !! En annan skulle nog få lagom småpanik om det låg Två därinne. Men Tre !!! Ja jisses... snacka om att inte ha några fritidsproblem ett bra tag framöver.

Dagens stjärna går iaf till försäkringskassan som har gjort det omöjliga. Ett samtal hjälpte visst till för att få en lite snabbare utbetalning. Tack o Tack !! Hade känslan av att det skulle bli ett par spännande månader här framöver..

Tisdag o snart onsdag o halva veckan avklarad. På lördag kommer mamma på besök med sitt yrväder Molly. Hon är så efterlängtad o saknad. Gör lite ont i hjärtat att ha henne så långt iväg men det är ju bara så det är. Tänka lite glada tankar istället. Vet iaf en liten Fröken som verkligen har nedräkning tills att mormor ska komma o hälsa på. Men först ska hon ju förståss träffa sin Lillebror idag. Spännande !!

I morgon är det tandläkarbesök för Fröken. Mej o Hon. Andra besöket, men det första kommer hon nog inte ihåg. Hon är inne i nån " prata i telefon tid "... igår ringde hon nämligen polisen och berättade att han skulle komma o hjälpa tandläkarn för tjuvarna o sätta dem i fängelset. Haha.. sötnos!! Annars är hon ju ganska duktig på att berätta för dem som står o plockar lösgodis på en annan dag än lördagar att "de äj inte löjdag idag, visst mamma. Fåj man inte äta dodis då, visst"

Hon är mitt liv. Fullt o helt. Oavsett.

En del saker gör en less. Andra värmer. Fick ett värmande mail idag. Förvånad blev jag, men glad. En del vet visst mer än man tror. En del tror att dem vet mer än de gör. En del är snabba att fatta beslut.

Jag tror på framtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0