Bubbelseende..

Den som påstod att vårdköerna var korta och att den regeln om att få en tid efter tre månader eller vad det nu är har fel eller så ljuger denna. Det var i maj förra året jag besökte ortoptisten här i byn och skulle då få, runt årsskiftet, en op.

Nu. Äntligen. Kanske det är dags. Vi ska till Tuna på förberedande undersökning idag så en har fått ha på sig mupplappen de senaste dagarna. Hoppas på att slippa lappen för gott - det är lite otäckt när det känns som man just klivit ur en karusell när man tittar åt sidorna, eller att ha en rubbad känsla för avstånd och vad som är rakt eller ej.

Hoppas nu verkligen på att tiden nästa vecka blir av.

Har annars haft en riktigt härlig påskhelg. Ja. Jobbat tor, fre o lör iofs.. men påskmiddag hos svärföräldrarna i söndags & slappardag igår med städning invändigt o på balkongen. Picknick ute i gräset medan Fröken flängde runt på cykeln. Premiär också för o äta ute på balkongen. Lite kyligt men det känns att våren o sommaren är på intågande.. Härligt!

Undrar vad dagen bjuder på för bilväder... kanske man hinner lapa lite sol. Något som är säkert är iaf att det verkligen är hög tid, om inte mer, att fixa ett par solglasögon. Kräsen? Nej.. Det råkar bara vara så att det inte finns sånna jag vill ha.. :-)

Tuna nästa nu.. Tjohopp!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0