Fröken & Frökentid

Jag tror inte att det finns någonting mer mysigt än när Tilde kryper upp och somnar i min famn. Känna doften av hennes hår, närheten, dra fingrarna genom hennes hår. De stunderna kommer allt mer sällan men det värmer mammahjärtat något helt otroligt mycket. Vi har verkligen haft kvalitétstid idag.

Trodde det skulle bli svårt att somna igår när Micke inte var hemma. Men ikke. Vaknade 02:30 av små tassande fötter. Somnade om två sekunder senare med Fröken som ett frimärke mot ryggen. "jag klappaj din kind så somnaj du snat mamma" Hur söt är inte hon.

Nästa gång jag vaknade var Fröken på väg ut till soffan för lite morgonbompa och Dora. Den klarblå himmlen och solens strålar lockade upp även mej. Ett stort glas the för att lindra halsen och även varm mjölk till Fröken som visst råkade ut för lite sympationt i halsen.. 

Åkte en sväng upp till Lövåsen på fm och köpte skor till Tilde. Ett par fina vita ballerinapjux. Även en liten runda i djuraffären och hälsa på alla djur i bur och en tur förbi Ica Nära och handla lite fina blommor till balkongen. Gula och oranga, fråga inte vad de heter, det enda jag vet är att de klarar av kyliga nätter & tycker om sol o värme.

Hem och plantera, tända grillen och luncha på balkongen. Härligt. Kan nog räkna gångerna jag var på balkongen förra sommaren på fem fingrar - nu känns den så välkomnande. Städad, fin och med lite härliga blommor. Väntar in lite varmare nätter sen blir det lite plantering även i krukorna där ute.

Eftermiddagen spenderades i Marmorbyn med lite kaffe o glass. En tur ut i skogen och titta till kojan också. Det var två lätt rosiga Fröknar som vände hem till byn vid sex-tiden för lite mat. Fröken fick välja och mcd blev valet. Utomhus förståss.

Nu har jag burit in Fröken till sin säng där hon sover sött. På tvn rullar Robinsson några minuter till. Sängläge och lite godis lockar, kanske dra igång rullen jag inte hittade igår. Patrik 1,5.

I morgon väntar en cykelutflykt för Fröken & Fröken. Kvällen är given för kramar o mys. Det är inte klokt vad jag saknar honom.. suck :-)


"Åh vilka stoja shoklabollaj"


En av lådorna två




Kvällsmat på donken. Första gången jag är med om att Fröken äter upp. Allt.

Kommentarer
Postat av: Helene

Tagetes heter de :O)(eller hur de nu stavas)

2009-04-29 @ 16:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0