Lektion nr 2: Järnklubbor

Satt och lyssnade på radion i bilen och ämnet var "dagens värsta minuter". En kvinna ringde in och berättade om hennes värsta stund, den på morgonen när man nyss har vaknat, kliver in i badrummet och ser sin härliga spegelbild och tänker "fy fan, det där är inte lätt att göra någonting åt" Hon hade sån där härlig självironi på tonen och menade på att "det går åt mer och mer ur den där sminkväskan och det tar längre o längre tid att försöka förbättra men resultatet blir allt mindra bra med åren"

En man ringde in om samma ämne. Hans värsta minuter var när han var pissnödig...

Snacka om kontrast!

Men, jag håller med om att det är fasen så jobbigt att vara "pissnödig" när det inte finns tillgång till toalett. Det var väl en av mina dumma frågor till Micke. "Hur gör man om man blir kissnödig på golfrundan?"

På tal om golfen så är det ut och träna ikväll, igen. Mötte Micke på stan igår så nu är klubbor och bag ("det heter för fan inte väska" - har jag lärt mej ) införskaffade. Lite roligt att Han är avis på min putter, men den var riktigt bra. Så, lektion igår igen,  på att öva puttar, långa som korta, nu på en absolut inte plan green. Kul! Även träning med järnklubborna - bollträffen börjar komma lite tätare och svingen, tror jag, börjar se mer naturlig och normal ut. Kanske jag inte längre behöver vara rädd för att se dum och vilsen ut på rangen?

Kvällens mål är att: chippa upp mer än 5 bra bollar på grean. Sen får vi se om vi behöver pannlampa innan de målet är avklarat.

Närmaste mål: avnjuta en kopp het java med Micke som när som helst rullar in från jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0