Jotex Ja Tackar Ja!

Vad glad man blir när de fina gardinerna man har beställt visar sig vara snesydda. Kanske inte så konstigt att man blir lite anti över postorder när det helt plötsligt blir så bökigt om man behöver byta eller lämna tillbaka något man har shoppat.

Strök iaf upp de fyra längderna och kuddfodralen och donade till. Blev riktigt snyggt med färgerna. Om inte än helt nöjd med sömmerskan. Fick möblera om lite bland längderna... får se vad Darl säger när han kommer hem.

Har annars haft en skön o ledig dag med en trött, kinkig o glad tjej lite omvartannat. Debut för hösten på Öppna idag. Ganska bra med barn för att vara första dagen. Det är konstigt hur det där kaffet alltid smakar så fantastiskt gott när man är på öppna förskolan. Det slår aldrig fel.

Fick sällskap till lunchen av Darl o Fia. Det är inte fy skam att bli bjuden på korv o makaroner en helt vanlig torsdag... blev väl en kopp kaffe eller två för flickorna när Micke hade åkt tillbaka till jobbet med.

Ikväll borde jag ta ett varv i spåret. Rensa huvudet vore skönt. Om inte annat att få en liten stund av vuxentid och egentid utan trots, tjat och en trött Fröken. Känns som stubinen är aningens kort idag....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0