Bilprovningen nästa!

Jahopp.

Då var tiden bokad för pärlan min. Eller. Pärla o pärla de vetti fasen men nu ska bilen iaf besiktas i morgon em. Önska mej lycka till !! Lite nervös över vad de ska säga om ett par punkter, men det återstår att se. Besiktning i morgon sen ska det bokas tid för service iaf. Sen ska den nog ut för försäljning pärlan min. Känns ju lite onödigt att köra runt i två bilar även om det lätt kan bli ganska bekvämt o så..

Kom hem tidigt från jobbet idag. Hade tänkt att kasta mej på soffan o slöa. 1,5 timme har snart gått o jag har inte kommit ifrån datorn. Har fixat med vårat nya konto & donat med lite framtida överföringar. Spanat lite på allt lego som ligger över hela vardagsrumsbordet o golvet. Micke passade på att ta med sitt bamla lego från Marmorbyn när vi var där senast. Det behövde ett bad, minst sagt, så nu ligger det på tork. Undrar vem som kommer ha mest roligt med alla de där gubbarna.. Han eller Tilde ?!!

Har gjort ett tappert försök med ett samtal idag oxå - dock var hon på semester. Nytt försök den 19e!

Ikväll blir det nya tag på "lagret". Han har ordnat fler kartonger & sopsäckar. Vet inte hur mkt vi egentligen fick gjort igår - känns nästan som man mest går o stampar. Vi har LITE att göra i helgen om man säger så. Men det ska bli riktigt skönt o få bort den utgiften : )

Nu blir det nog iaf sofflocket en stund... förstår inte hur jag kan vara så trött..

I morgon är det iaf fredag & helg. Gött !!!!


Önska mej lycka till i morgon : )

Kommentarer
Postat av: Micke

Jag tror du har gjort mer än spanat på legot...

Du får leka med mina riddare om du vill :)



Hoppsan... Skulle jag ha fixat sopsäckar oxå??

2009-01-08 @ 16:31:52
Postat av: Anna

Klart jag vill leka med riddarna... : )



Pax för den vita hästen!!

2009-01-09 @ 16:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0