Det kom ett brev...

Det var en väldigt ledsen Fröken igår när vi kom hem från dagis. Som vanligt låg det ett brev eller två innanför dörren och som vanligt var det inte till henne och ingenting hon fick öppna..

" jag fåj aldjig bjev mamma. Baja du o Micke fåj bjev, aldjig ja. Ja svajaj men ja fåj aljdjig nått !!!! "

Lite ont i mammahjärtat - lite blödig som man kan bli ibland. De klart, det kommer tonvis med brev, ja mest räkningar då förståss, men aldig ngt till henne. Pratade lite med några som skulle kunna tänkas vilja skicka ett litet brev. Såg till min stora förvåning att det låg ett litet fint rosa kuvert innanför dörren idag när jag kom hem från jobbet. En mycke ivrig Fröken slet upp det - en kalasinbjudan från kompisen på dagis!! : ) Superkul!! Kalas har vi ju varit på förut men det har alltid varit kompisar genom mej - det här var ju lite specielt : )

jaja... jag är lite blödig.

Dock var det inte på "min" helg.

På tal om blödig. Grinade hyffsat igår till filmen "Dagboken". Micke har ju tjatat o tjatat om att vi ska se den o jag har alltid haft ngn ursäkt eller undanflykt. Tråkig som jag är. Igår blev det iaf av... sorligt, fint o vackert. Hur ska man kunna hålla tårarna borta när man ser en sån film ?!

Undrar just vad som sker ikväll. Alldeles för få timmars sömn har det blivit nu under de senaste dagarna. Att ställa in tvn o dvdn i sovrummet var ju kanske en miss ; ) ligga i sängen o glo på film istället för den sköna soffan var ju inte alls så dumt om jag ska erkänna....

Nu ska vi nog iaf försöka ta tag i tvättberget. Att Fröken är superduktig på att vara torr på natten är urskönt. Att det blir en hel del att tvätta de nätterna som det inte går hela vägen är något man får ta. Ikväll blir det iaf till att börja med att sätta henne på toaletten igen innan vi går till sängs. Hoppas o håller tummarna för att det blir en torr natt o morgon.

Nehej..... tvättstuga, kaffe & mellis nästa då...

Trevlig Helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0