Jävla satans skittelefon!

Jag brukar ha ganska lång stubin, tror jag. Iaf när jag inte är trött, hungrig, har mens... men snart kommer jag att skicka ut den där jävla mobilen genom fönstret. Fick tillbaka den från lagningen och nu fungerar displayen fantastiskt bra. Men. Är det meningen att mobilhelvetet ska låsa sig och bestämma själv hur o när den ska vara på eller ej. Det är dags att lämna in den. Igen. Suck!

Annars är måndagen såhär långt finfin. Ledig efter att ha jobbat helgen. Sitter här o lyssnar på Beyoncés Halo & känner av att jag gav gärnet på träningen igår. Trodde inte jag skulle hinna eller orka efter workarhelgen, men Micke smet på bandy så jag smet på träning. 2-1 denna vecka :-) I morgon är det dags igen, lite aerobics. Kul!

Skulle ha fikat hos familjen Lindh idag, men där sket o spydde de kors o tvärs så det får bli skvaller o tjejsnack en annan dag. Hu för magsjuka... det vill vi ikke ha hit igen!!

Längtar till onsdag o hämtardag.
Längtar tills vår nya bil är klar för hämtning.
Längtar till fredag & Smålandsutflykt.

Nu är det hög tid för kökstjänsten... Micke kommer hem på lunch. Varmkorv & makkisar står på menyn. Sådär lagom upphetsande gott :-)

Undras vad jag ska göra sen....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha... Lång stubin? Du? Jodåmensåatt... :)

Puss på dig älskling :)

2009-03-09 @ 16:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0