Bääääääääääärtil...



"Är det någon som har sett mitt får Bäääääääääärtil?"

Det var två förväntansfulla, ja en lite mer då kanske, tjejer som traskade till Öppna förskolan igår vid halv nio med överfull packning och en bilstol. Väl framme bokade Tilde & Ebba plats för två och så for bussen iväg mot Stjärnholm. Lollo & jag satt mest och garvade åt Hipp Hipp och spekulerade i hur kul en hejarklack på fyllan skulle kunna vara : )

En timmes bussresa sen var vi famme. Vid en stor gård av något slag. Ponnyridning, fiskedamm, polis & brandbilar, teater & trolleri, ansiktsmålning & klätterbus varvat med korvgrillning & fikapauser. Vi hade som vanligt lassat med oss mer än vi kunde bära och fick glatt bära med oss säkert mer än hälften hem igen. Men det var ju iaf ingen som behövde gå hungrig.. eller kaffesugen.



Lyckan var iaf fulländad när Mr Goran gjorde fina ballonghundar till alla barnen för att ta med sig hem. Jag kan försäkra om att det var två väldigt trötta Fröknar som klev av bussen i Katrineholm efter en riktigt härlig bussuflykt. Dagens ros till Öppna förskolan som hade ordnat så fint. Vi följer garanterat med nästa år igen!

Onsdagen som så har även den varit härlig. Kortdag på jobbet och även lunchsällis av Darl. Ordnade en sista-minutentid hos Hud & Hår så Tilde har varit hos frissan och blivit fin i håret. "Jag vill ha gul fäjg i håjet sen" slutade med en lila stjärna bak och ett rosa hjärta där fram. "Tjoj du att Micke kommej känna igen mej sen?"

En springtur i duggregnet och visit på Mickes jobb. Tilde är ju inte så lite faschinerad över det höj & sänkbara bordet på hans kontor och är inte alls ledsen över att det finns ett fint kort på henne på anslagstavlan.  En liten guidad tur fick hon också, igen. "Jag kommej inte ihåg vad dem hatej som du jobbaj med" Lite mallig blev hon också när någon där frågade om hon hade varit hos frissan för hon var så fin i håret... hon gör mej så varm i hjärtat den lilla godingen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0