Små små saker blir stora saker

Fastnade direkt för den här annonsen i Icas Nöjesblad. Vanligtvis brukar den åka direkt i soporna utan att passera Gå men inte den här gången. Nu satt en där istället som ett barn i väntan på Tomten och bokade snabbt tre biljetter. Undrar vem som kommer längta mest? Tilde är inne i en riktig prinsessperiod och nu även Robin Hood. Tror det kommer sitta tre ljus på läktaren o mysa..

Det är härlig med gobitar. Man behöver lite saker att se fram emot i denna annars gråa höst som sakta men säkert stapplar sig fram emot vintern o kylan. Jullov ska vi få iaf, det har vi sett till. Vad blir inte bättre än att inviga det nya året med en veckas ledigt för tre?!

Det känns välbehövligt och efterlängtat.

Annars har jag haft en riktig skräpförmiddag... sitter här än i pyamasbrallor o är sådär lagom fräsch. Borde man gå o borsta tänderna?! Borsta håret?! Våga vara lat o ofräsch säger jag. Det är iaf ingen som ser hur jag ser ut när det närmaste sociala jag har haft idag har varit över telefonen. Har bokat en liten dejt med fönsterputsaren nästa måndag så nu ska de här gamla, knarriga fönstrena få sig en omgång o vara skinande rena till jul. 337:- efter rotavdraget tycker jag är en piss i sjön o värt varenda öre. Det är svårt att inte längta redan nu efter att få sätta upp de nya julgardinerna o tända stjärnorna. Krypa upp i soffan med lite varm glögg o pipparkakor o bara mysa o längta efter tomten.

Fast glöggen har vi redan syndat på. Årsglöggen var god! O pipparkakorna med ädelost likaså.

Nu ska det iaf fortsättas att slöas här på Åsgatan. Idag är det söndag hela dagen lång. Skräpsöndag!


Kommentarer
Postat av: Micke

Ska bli förbaskat kul att åka på Disney On Ice.

Längtar!!



Puss på dig hjärtat

2009-11-18 @ 14:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0