Egostund..

dsc_0356 (MMS)

Morgonstund har guld i mun.. Ute är det fantastiskt vinterfint. Och idag preis "lagom" kallt. -10. Inte som igår när man nästan tappad näsan bara man klev utanför dörren.. Tilde är på dagis & jag har tagit mej en fm i att bara vara ego. Dax att koppla ner, njuta av fikat o ta en varm dusch innan dagis väntar igen.


Kommentarer
Postat av: Louice

Hej.



Hur är det med dig? Det börjar ju dra ihop sig för att Torbjörn ska komma, spännande. Jag tycker att du är så värd lite egotid, det såg riktigt gott ut med en skål frukt och latte (antar jag att det var). Tror jag ska fixa lite sånt själv, fast jag har barnen bredvid mig efter en jobb och dagisdag, även om den är kort på fredagar. Skulle vara kul att träffas snart. Sköt om er. Förresten en jobbarkompis till mig hade bf 9/12, men fick idag, så Torbjörn kommer nog nästa helg, tror du inte det? Kramar

2010-12-03 @ 14:11:44
Postat av: Anna

Hej!

Ja, nu är det inte lång stund kvar. Bara 10 dagar kvar till bf =) Dock tror jag att vi kommer få vänta längre än så.. Annars låter nästa helg helt Ok! Då har vi förhoppningsvis fått klart vardagsrummet oxå ;)



Vill oxå ses! Tror du vi hinner få till en dejt innan Torbjörn tittar ut? =)



Nej... det var faktiskt varm oboy.. ngt som är väldans gott nuförtiden =)



kram!

2010-12-05 @ 08:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0