Tjejkväll & Tjejmys

När Micke är iväg och spelar golf om kvällarna är det inte bara han som blir glad. Den lilla damen vet att då nalkas det tjejtid och mys i soffan.

Vi tog cyklarna och for till Ica för lite införskaffning till tjejkvällen. Gissa om det lös i Tildes ögon när vattenmelonen hamnade i våran vagn. Jordgubbar o vattenmelon står högt upp på listan.

Vet inte vart kvällen tog vägen dock. Ett avsnitt av händige Manny o specialagent Oso sen är mitt minne vagt. Kommer ihåg att Musses klubbhus gick igång men det var två väldigt trötta tjejer ikväll. För en sekund trodde jag nästan att vi skulle bli två som somnade till bompa och det hör inte till vanligheterna.

Nu väntar jag på att min golfare ska rulla in genom dörren och pussa lite på mej. Man hinner ju sakna varandra lite nu när jag har gått så många kvällar.. det är härligt!

I morgon står det ledigt på schemat. Kortdag för Micke. Och i morgonkväll kommer Mormor på besök. Jag ska göra mitt bästa för att hålla mej vaken, för hon skulle nog inte komma förräns efter nio, och det har varit en riktigt sömnig period nu. Undrar om det är nyttigt med alla nyheter. Det är inte konstigt att man är lite disträ o väck i kolan : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0