One Week.


Satt precis här för en vecka sedan och bestämde mej för att börja strunta i godsakerna & se till att de resterande kilona efter graviditeten långsamt skulle börja tina bort. Starten skulle bli genom en godisfri månad var det tänkt.. nu har det gått en vecka och jag har inte ätit en smula godis eller fikabröd heller för den delen. Ställde mej på vågen idag som visade -2kg och det gjorde ju inte ont.

Som nybliven tvåbarnsmamma är ju tid för träning en lyx som ännu inte infunnit sig. Det är väl i princip omöjligt för en mjölkcentral att lämna huset kvällstid då det ska ätas o ätas o ätas o ätas o ätas... i oändlighet. Men då slog det mej. Kanske man skulle ta o testa en sån där zumbadvd som ALLA verkar köra med "nuförtiden". Försökte lägga på charmen lite smått igår i sänghalmen för att få med min karl på det. Tänkte nog att om han också står där framför tvn o kör så känner jag mej kanske lite mindre fånig. Gissa om jag fick ett blankt kort Nej..

"Och när ska du göra det?" blev istället frågan.

Ja. Den lyxen ska vi väl iaf kunna knåpa ihop tänkte jag så nu ska jag hänga på Tradera. Stället där man kan hitta allt från A till Ö.

Ka Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0