Idag är det inte riktigt min dag.

Sitter här med det största glaset kaffe. Nr 2 i ordningen idag. De senaste två veckornas brist på sömn börjar göra sig kännbart. Trodde "peppar peppar" att det skulle vara den lilla killen som skulle ge oss sömnbrist, påsar under ögonen & ont i käkarna av alla gäspningar. Men ikke. Det är den stora tjejen.. Avundsjuka. Uppmärksamhet. Funderingar. Drömmar.

Man kan nog ställa klockan efter hennes sovrutiner numera. Somnar fint i sin säng med en saga eller musik precis som vanligt. Vi pratar om tankar o funderingar på dagarna och om hur vi ska göra på nätterna. Sen. En sådär klockan ett på natten vänder det och någon är klarvaken. Ena stunden går det inte att ligga i sin egen säng, nästa gång är det kisseriet, den tredje är det någon dröm om metroider som kan trilla ner från rymden och den fjärde gången undrar hon varför man sätter in pengar på banken.

Men ändå mitt i det jobbiga känns det skönt att det är hon och inte han som håller oss vakna.

Just nu känns det som att jag skulle kunna somna ståendes. Känns som jag sitter i en bubbla. Ser Tilde sitta där med sina trollerisaker o pratar på. Känner hur det går in på ena sidan o ut genom den andra. FOKUS... vad är det?!

Känner mej just nu lite socialt otillfredsställd & trött som ett arsel.

BLÄ!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0