Hej Tajkon!

Det här med elen i det här huset är lite, vad ska man kalla det, ett mysterium. Lite smått tajkon. Frågan är hur de tänktes emellanåt när dem gjorde en del kopplingar..

T.ex. vill man använda lampan vid diskbänken måste man först trycka på en strömbrytare vid väggen. Eller om man kanske vill att vägguttaget vid köksgolvet ska vara igång behöver man istället tända lampan som är under köksskåpen. Och så vidare.. det betyder även att det är lite lustigt vid altanen. Förstås. Så för att kunna tända använda eluttaget på altanen (som även är vidare draget ut till boden) måste vi tända lampan därute inne i vårat sovrum. Låter ungefär lika krångligt som det är.

Hur som helst så har Micke ägnat större delen av kvällen till att försöka luska ut HUR han ska göra för att stänga av strömmen ut dit utan resultat. Varenda säkring har kollats och mer än en gång har man förundrats över hur elschemat är skrivet. Vid "vägguttag vardagsrum" slocknade inte ett enda uttag och vid "garage & ljus tvättstuga" dog hälften av uttagen i vårat sovrum.

Liiiiiite snurrigt.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0