Alla hjärtans

Inledde arbetsveckan med vab av febrig Oskar. Het som en kamin har han varit både söndag & måndag. Skönt tänkte jag när febern höll sig borta hela tisdagen.. men ikke. 39,5 visade tempen ikväll och det var en mosig kille som blev uppburen till sängen av sin pappa. Morgondagen får alltså också ägnas till att ta hand om den lille skrutten.

Har annars haft en bra dag. Oskar har kört gärnet och trotstestat mej. Han har fått en lite förkärlek till att placera ut saker lite här o var. En sak som iofs kan vara bra att skylla på när man själv inte vet var man har förlagt sina saker. Mindre bra när man hittar hårborsten i sopen, hudlotionen i garderoben, pipmuggen bland återvinningen eller potatis i skorna. Det han har fixat mest med idag är soporna i köket och att pilla på knapparna på diskmaskinen.

Vi har även hunnit med ett litet smärre träningspass. Tanken var att ta det på fm när Oskar skulle sova, men lagom när jag bytt om och ställt mej på löpbandet hörde jag i babyvakten en kille som då rakt inte tänkte fortsätta sova. Träningspasset blev istället en timmes promenad i snömodden. Ja. När vagnen inte ens hjälper till att rulla i nedförsbacken... då vet man redan då, att det kommer bli en tung promenad. Men. Vad gör väl inte lite stelt i nacken och möra armar & ben. Här har vi hull som behöver förbrännas så det är bara att tacka och ta emot.

Nu sover barnen gott i sina sängar och det är Mickes tur att köra ett pass på bandet. Sen väntar kaffe och soffhäng. Ett alldeles perfekt avslut på den 14 februari.




Fina blommor från min fina fästman <3 <3 <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0