Fem månader tidigare...

Arbetade Micke sin sista dag på jobbet inför en lång pappaledighet. Det var fortfarande småljumma dagar utan tvång för fuskollar, overaller och raggisar. Gräset var härligt grönt och växte sådär lagom snabbt att man var tvungen att klippa det iaf en gång i veckan.

Tilde längtade efter sin 6-årsdag och jag hade avslutade min mammaledighet efter nästan ett år hemma. Våran första sommar som husägare hade nästan passerat. Det var den sommaren vi blev med pool.

Jag kommer ihåg att det var någon som funderade på hur han skulle få dagarna att gå. Hur han planerade att renovera hallen medans Oskar sovstunder. Minns att jag smålog lite för mej själv när han pratade om sina vissioner men sa ingenting.. Hallen tog fyra månader nästan innan den blev klar.

Men jag tror minsan att han har njutit nästan varje dag. I morgon är det hur som helst Micke som arbetar sin första dag på väldigt länge. Arbetet på kuriren.

Tilde börjar med blandad nervositet och spänning på fritids i morgon. Som hennes kompis där har längtat.

Jag tror minsan att det är som de säger. De äldre människorna. Att tiden bara rusar förbi. Och att man ska njuta av var stund. Det är de små små sakerna som är de stora sakerna..



Oskar hänger med pappa på soldäck



Tilde på sin 6-årsdag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0